Programa Electoral i balanç de ciutat

En aquest apartat es pot trobar el Programa Electoral amb el que el PSC Gavà es va presentar a les eleccions el passat maig de l’any 2015. També es poden trobar els programes electorals per barris i un balanç de ciutat fins el 2015.

Durant les eleccions municipals de maig del 2015, el PSC Gavà va decidir, a més del programa electoral genèric, proposar mesures concretes pels problemes concrets dels nostres barris gavanencs. Aquestes són les propostes per barris de ciutat.

El PSC Gavà, amb una llarga i positiva trajectòria al govern de la ciutat, ha transformat Gavà en una ciutat competitiva, moderna, verda i social. Aquí podeu trobar un petit balanç de com ha millorat la ciutat.

Durant la confecció del programa electoral de maig, el PSC Gavà va obrir un procés de participació ciutadana en la que gavanencs i gavanenques van proposar mesures concretes i vies de solució per seguir millorant la ciutat. Les propostes sorgides d’aquest procés participatiu es van incorporar al programa electoral del PSC.