Veniu el 25N: minut de silenci en record de les víctimes i de rebuig a la violència de gènere

Les esfereïdores dades de dones assassinades per violència masclista demostren clarament que la violència de gènere ha de ser considerada una qüestió d’Estat i que tots els partits han de comprometre’s a un pacte que prioritzi la lluita per eradicar-la.

Els i les socialistes de Gavà no romandrem impassibles davant la violència de gènere i diem prou a les polítiques de retalles dels governs de dretes que patim tant a Espanya com a Catalunya. Exigim accions immediates per combatre aquesta xacra i un pacte d’Estat que prioritzi la lluita contra la violència de gènere i asseguri l’execució de les polítiques de gènere lluny dels vaivens polítics i ideològics.

Us convoquem a tots i a totes a fer un minut de silenci el dimecres 25 de Novembre a les 12 hores davant de l’Ajuntament en record de les víctimes de la violència masclista i de rebuig a la violència de gènere.

Pacte d’Estat i Tolerància zero envers la violència contra les dones! Perquè sense drets no tenim igualtat. Perquè sense igualtat no tenim llibertat. Ni un pas enrere en els drets de les dones! Fets, no paraules!