Els i les socialistes de Gavà lluitem contra la violència de gènere

L’eradicació de la violència masclista és responsabilitat de tots i totes, per això els i les socialistes fem una crida a tota la societat a participar a tots els actes en defensa de les dones (com la Marxa Estatal 7N contra les Violències Masclistes) i a manifestar-se i lluitar activament per la igualtat efectiva.

#7NJOVAIG

El nostre compromís contra la violència de gènere sempre ha estat ferm: va ser un govern socialista qui va aprovar la llei Orgànica 1/2004 de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere. També va ser el govern presidit pel President Montilla qui va aprovar la Llei per a l’eradicació de la violència contra les dones. I continuarem lluitant amb totes les nostres forces per millorar la prevenció i l’assitència social a les víctimes de violència de gènere, per augmentar la formació dels i les professionals que les atenen i per acabar amb la xacra dels feminicidis a la nostra societat.

Defensem un model municipal públic que potenciï les polítiques de gènere, especialment, la detecció i tractament en primera instància dels casos de maltractament, donat que els Ajuntaments són les institucions més properes a la ciutadania i per això reclamem a la Generalitat més recursos per combatre la violència masclista a tots els nivells i el desplegament efectiu de la Llei de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere.

Ni un feminicidi més! Tolerància zero envers la violència contra les dones! Perquè sense drets no tenim igualtat. Perquè sense igualtat no tenim llibertat. Ni un pas enrere en els drets de les dones!

Tolerància zero violència masclista