Els i les socialistes lluitem contra les desigualtats: Manifest PSC per al Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa

El passat dissabte 17 d’octubre va ser el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, un jornada que es celebra des del 1993 i que vol cridar l’atenció sobre la necessitat d’eradicar la pobresa a tots els països del món.

Els i les socialistes tenim el compromís ferm de lluitar contra la pobresa i crear una societat justa i amb igualtat d’oportunitats per a tothom; el manifest que aquí compartim és testimoni de les nostres propostes per a combatre la pobresa i presenta un anàlisi clar de la situació que estem vivint a Catalunya.

renda garantida de ciutadania

L’Estat del Benestar ha estat amenaçat per les mesures econòmiques dels governs de dretes: menys inversió en serveis socials, retallades en sanitat i educació, precarietat al mercat laboral… Com a resultat, un de cada tres treballadors cobra menys del Salari Mínim Interprofesional, ha crescut el nombre de llars sense cap ingrés i el nombre de nens i nenes en risc d’exclusió social no deixa d’augmentar.

#solucionsquenopodenesperar

Els i les socialistes sabem que la solució passa per derogar la reforma laboral del PP i abandonar les polítiques de retallades de CiU. Només reforçant i millorant l’eficàcia de les polítiques públiques podrem reduir les desigualtats.

Podeu llegir el manifest sencer en aquest enllaç: Manifest del PSC · 17 d’octubre 2015 · Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa.