Protegim les activitats extraescolars dels nens i nenes de Gavà

L’actual crisi i les polítiques de retallades dels governs de dretes que venim patint en els últims anys han posat en risc d’exclusió a molts nens i nenes que veuen el seu dret a l’educació malmés.

Els governs socialistes lluitem contra aquestes desigualtats amb totes les eines que tenim al nostre abast i a Gavà hem aconseguit que tots els alumnes de secundària puguin gaudir novament en aquest curs d’activitats extraescolars gràcies a que l’Ajuntament ha ampliat les beques.

Aquesta ampliació suposa destinar 50.000 euros a activitats que desenvolupin el creixement integral de l’infant en àrees com esport, música, dansa, idiomes, etc. A més, es mantenen per a aquests curs els ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar que tenen una dotació de 86.000 euros.

nensinenesgavà

D’altra banda, l’Ajuntament també ha mantingut la dotació per a beques menjador, tot i ser un programa que correspon a d’altres administracions finançar, reforçant-lo per garantir que tots els nens i nenes de la nostra ciutat en puguin tenir accés.

Totes aquestes beques i ajuts fan palès el compromís dels socialistes de Gavà amb la igualtat d’oportunitats i la defensa del dret a l’educació dels nens i nenes gavanencs i formen part de la nostra ferma voluntat d’estar al costat de les famílies i de que ningú es quedi enrere per culpa de la crisi.