Nou govern municipal a Gavà

Raquel Sànchez, alcaldessa de Gavà, va presentar el 16 de juny el renovat govern municipal que ha articulat en quatre àmbits de gestió: Benestar i Acció Social, Ciutat i Territori, Nova Governança i Economia i Comerç Civisme i Promoció de la Ciutat.

L’Àmbit de Benestar i Acció Social està presidit per Miquel Àngel Díaz, primer tinent d’alcalde, i porta a terme l’impuls, la coordinació i la gestió de les polítiques de servei a les persones i del seu benestar. En depenen tres Regidories: Cultura, Esports i Mediació, a càrrec de German Barrena; Joventut, Cooperació i Cultura de la Pau, amb Èric Plaza; i Igualtat, amb Gemma Badia al capdavant.

L’Àmbit de Ciutat i Territori inclou aquelles qüestions que tenen a veure amb urbanisme, seguretat, mobilitat, medi ambient, neteja i manteniment de Gavà. La tinenta d’alcalde Rosa Fernández presideix aquest àmbit que incorpora la Regidoria delegada de Barris i Activitats, a càrrec de Gemma Badia.

L’Àmbit de Nova Governança i Ciutadania, presidit pel tinent d’alcalde Jordi Tort, gestiona les qüestions relacionades amb l’economia i la gestió municipal; la gestió interna de l’Ajuntament i també la participació ciutadana, transparència i participació. Dins d’aquest àmbit s’han designat dos regidors delegats: Jordi Jiménez, a càrrec de Gestió Interna i Recursos Humans; i Èric Plaza, de Govern Obert i Participació.

10517108_844422428974341_1648988885969184305_o

Per últim conforma aquests nou govern l’àmbit de Comerç, Civisme i Promoció de la Ciutat, presidit pel tinent d’alcalde, Ramon Castellano; i amb Antoni Rafanell com a regidor delegat de Civisme.